петък, 15 юли 2016 г.

Essence *Vintage Rosе* палитра - ревю

Здравейте, прелестни мои. Не съм писала от две седмици, поради малко повечко заетости, които едва ли не изискваха да се разделя на няколко части... Но отново съм тук с ревю на един продукт, за който мога да кажа само оптимистични неща.
От блогърските палитри на Essence, тази най-много ми хареса и моментално си я взех. Винаги ме е привличала както винтидж тематиката, така и тази за момичето тип „роза“, а съчетанието между двете е абсолютен мой фаворит.
Знаете, че симпатизирам на Essence и често си купувам по нещичко тяхно. За тази палитра бих казала, че не съжалявам нито за секунда.

Със защитният лист

Кутийката й е розова, с името на палитрата изписано отгоре, много е свежа и момичешка, аз си падам по подобни опаковки. Картонена е, но прави впечатление на здрава и мисля, че няма да я съсипя твърде бързо... (имам някои лоши навици спрямо опаковките на палитрите си, май трябва скоро да ви запозная с тях). Затваря се с магнитен механизъм, става да бъде прибрана в дамска чанта, не тежи много и е супер компактна. Няма допълнителна опаковка или пък нещо, което да я покрива отгоре, но когато я отворите има защитен лист, здраво залепен, а единствената сянка под формата на гел-очна линия има допълнително залепващо се найлоново капаче. Наистина цялостното оформление ми харесва, давам му 5/5 точки. Единственото, което със сигурност не мисля да използвам е четката. Обичам си моите еко-четки с бамбукови дръжки и наблягам на тях.Идва време да си поговорим и за вътрешността на тази винтидж-кокетка. Издържана е предимно в пепелно розово-кафявата гама. Прекрасна е, на моята кожа се вижда точно „розовата“ й природа и макар пигментацията да не е прекалено силна, цветовете си личат чудесно. Предполагам, че когато ми се промени тенът и потъмнея, може би няма да се вижда толкова добре, но засега съм изключително доволна.

Розовата палитра на Палмира съдържа 6 броя сенки и 1 гел-очна линия.
Три от цветовете са матови, два са блестящи, има и един хайлайтър, гел очната линия е в тъмно кафяво.
Цветовете са:
Shimmer on you – перлено бяло
Velvet rose
– матово розово, много нежен тон
Charming mauve
– отново матов цвят, в който по мое мнение има лилава пепелна нотка
Hazel eyes
– матово светло кафяво, дори бих го нарекла бежово
Earth&love
– кафяво, със лек златист нюанс
Secret key eyeliner
– очна линия в тъмно кафяво, изглежда деликатна и показваща стил
Hello glow
– чудесен хайлайтър, със светло розов холограмен ефект, не е прекалено биещ на очи, става за всеки вид грим и аз мисля, че ще стигна до дъното му много бързо.


Хайлайтърчето на сянка

И на слънчева светлина

Като заключение – аз съм *ВЛЮБЕНА* в точно тази палитра. Съотношението цена-качество е страхотно, използваема е за абсолютно всеки ден, съдържа цветове, които отиват на почти всеки тип лице и стайлинг, опаковката е красива и сладурска.
Браво на
Essence! Браво и на Palmira!

Няма коментари:

Публикуване на коментар