четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Малки есенни грим-глезотийки

Здравейте, прелестни! 
Преди няколко месеца разбрах, че една от приятелките ми ще ходи в Щатите за две седмици и моментално й направих мъничък списък с желания. Тя влезе в ролята на фея-кръстница и  много мило изпълни всичките ми глезотии.


От изключително дълго време си мечтаех за матовата палитра
Tartelette на Tarte. Получих я, и то невредима, след като приятелката ми си я беше сложила в личния багаж и специално я беше пазила по целия път. Още преди да опитам палитрата, аз съм вече влюбена в нея и в цветовете й... Наслаждавам се на прекрасната лъскава и гладка опаковка, на хубавото широко огледало... и естествено на прелестните сенки, които се крият вътре в нея.



Второто ми желание беше любимата ми база за сенки на
Too Faced – за нея няма какво ново да кажа, винаги съм си я харесвала. Помага на грима ми да не се събира грозно по клепачите и да издържа достатъчно дълго време.


Естествено имах и трето желание – някакви мигли за настъпващия
Halloween (аз си го празнувам с голям ентусиазъм този празник-кога друг път имам възможността да покажа официално наяве вещерската си природа). Миглите, които получих са разкошни-те със зелени пера, много шик и екстравагантни.


Получих и подаръче – сенки на марка, която досега никога не съм чувала и използвала. Обичам да пробвам нови неща и да разкрия възможностите на тази малка палитра ще бъде огромно удоволствие за мен.



Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!
Love!

2 коментара:

  1. Всичко е чудесно. Тази последната палитра на неизвестната (от нас) марка има много хубави цветове. И каквато е шарена, създава хубаво настроение в тези мрачни есенни дни. А пък първата е типично есенна и топла. Ама знаеш какво да си поръчаш! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В поръчването на глезотийки съм направо царица ;)
      Признавам си, че още не съм я изпробвала напълно шарената палитричка...
      <3

      Изтриване