сряда, 14 декември 2016 г.

*Lollipop Cosmetics*

В последните 2 месеца отчетох колко много съм свикнала да се гримирам в нюд стил, с неутрални цветове. Да избягвам ярките цветове, експериментите и „рисковете“ в грима си... Нещо, което винаги съм обичала да правя всъщност. По този повод реших, че се нуждая от нови цветове, които да ме накарат категорично да изляза от зоната на комфорт в грима си. Гримове, които да искрят толкова силно, че да ме карат да посегна към тях, когато ги видя.
Така импулсивно си избрах четири броя сенки от Lollipop Cosmetics, а няколко дни след това реших, че имам желание да пробвам и техния хайлайтър.
Поръчката ми пристигна изключително бързо (определено плюс, винаги ми се иска да получавам на секундата нещицата, които съм поръчала).
Палитрите са идентични като големина – тази за сенките е магнитна, а самите сенки пристигат в опаковки като отделни рефил-чета и човек може сам да си ги подреди, както му харесва.

Любов, танго и грим!

Малко коледно настроение с любимата ми коледна звезда


Хайлайтърът се казва *
Galaxy Glow* На вид е златист, на допир е много нежен и мек. Докато правех swatch с пръст, успях да загреба твърде много... Цветът му върху кожата е златист, но не изглежда твърде набиващо се на очи. Да вижда се, но някак си се слива с тенът на кожата-поне с този на моето лице и ме прави да изглеждам здрава, искряща и празнична. Голямо ДА за продукта!
Злато в косите, злато в очите... Злато по скулите!

Блясъкът прекрасно се слива с тена на кожата и я оставя озарена

 Освен това и цената му е много изгодна (в момента е в коледна промоция и заедно с доставката ми беше 17 лв)
Идва ред и на палитрата за сенки.
Малка черна магнитна палитра, изглежда много приятно, лекичка е и се затваря с магнит. Имената на цветове за жалост са с номера и инициал, който показва какъв тип са сенките-мат, перлени или със блестящи частици в тях.
Моите цветове са:
43
1 M-напълно матов червен цвят. Наистина червен! Много мекичко на допир и с чудесна пигментация.
43
3 M-отново абсолютно матов цвят, но този път ярко, очебийно розово. Цвят с много настроение и отново много силна пигментация.
343 SH
 и 346 SH-тези цветове са от перлената серия на Lollipop Cosmetics. В тях се виждат малки златисти частички, които си личат и на окото (при мен се задържат, предполагам, защото използвам база за грим, която е специализирана по-скоро за пигменти и блясък)
343 е прасковено-оранжево-фрезово. Много сладък и жизнерадостен цвят, особено подходящ за есенен грим. Много ми напомня на цвета на печена/варена тиква (ето, отново съм гладна, прелестни)
346 е розово-виолетов цвят по каталог. Доста по-тъмен от останалите цветове, отново има златисти, малки, блестящи частички. Върху моята кожа сякаш се вижда повече червеникав, отколкото виолетово-розов. Чудесно допълва останалите три цвята.

Червено, розово, прасковено-страст в грима


433 М

431 М

346 SH

343 SH

Като цяло сенките са с много силна пигментация и ви препоръчвам, ако имате от тях, да не загребвате с четката голямо количество, а да нанасяте по-малко, с достатъчно нежна и пухеста четка за блендиране. Разпрашаването го има, но е  наистина незначително за толкова пигментирани сенки. Като за цената си продуктите са наистина хубави и качествени.


4 броя сенки със палитра и доставка бяха 22 лева (но това беше в дните преди намалението)
Изпробвали ли сте нещо на тази марка козметика, прелестни мои? Доволни ли сте?
Покажете ми какво!

 P.S. Тези сенки са със цветове, които невероятно много ми напомнят на един точно определен танц, настроение, както и на една книга... Моя много любима книга. Затова реших, че ще ги снимам за вас, заедно с книгата на Капка Касабова "Дванайсет минути любов"...
Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете! 💖


Love!

2 коментара:

  1. Много топли нюанси. С тях си на една от последните снимки в Инстаграм, знам аз! Ще разгледам и аз какво предлагат Lollipop cosmetics. С хайлайтъри съм пълна, но пък сенки... те никога не са излишни. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Дааам, сенките никога не са достатъчно!

    ОтговорИзтриване