петък, 16 юни 2017 г.

Вината е на Youtube!

Здравейте, лятни прелестни  💕
Веси от smileystylelady направи такъв пост, като каза, че ѝ е интересно да разбере и греховете на останалите блогърки, купуващи си разни нещица просто, защото са ги видели в някое клипче и са получили непреодолимо желание да ги притежават.
Аз си имам няколко продукта в тази графа... Без да се бавя започвам изброяването им, като за всеки ще пиша по няколко думи-удовлетворена ли съм, харесва ли ми и бих ли закупила отново.
1.
Too Faced *Chocolate Bon Bons* тази палитра и до момента е една от най-използваните в шкафа ми. Обожавам я! Видях я в клипчетата на ThatGirlShaeXo и Danielle Mansutti.


Даже и опаковката ми харесва 💕


2. Anastasia Beverly Hills *Modern Renaissance*-тя просто заливаше целия интернет и както написах в ревюто ѝ, има защо! 

Една дума я описва-класа.

3. Beautyblender-това също беше навсякъде из youtube. Наистина харесвам чудотворната гъбка, но също така по-често си купувам тази на козметика Aura, има подобен ефект, а цената е значително по-ниска.

По-продълговата гъбичка е оригиналния бютиблендер, а другата е не по-малко хубавата гъбка на Аура

4. Golden Rose liquid matte lipstick- тези червила са абсолютен хит, но аз изчаках доста време преди да ги изпробвам. Към този момент имам повечето цветове и ги използвам всекидневно.

Четири от любимите и цвята. Наистина с тях за пръв път ми се случи да си хапвам нещо и след това да продължа да имам червило по устните 

5. Sleek i-divine Force of Nature- за първи път я видях в клипче на Shahleena (тази дама наистина много ми харесва, страхотно екзотична красота и земно държание има) Палитрата е съвсем нисък дрогериен клас, има си своите плюсове и минуси, някой от цветовете ѝ настина са незаменими за мен, но е факт, че има някоя и друга „тебеширена“ сянка в нея. Не мисля, че бих я купила отново.

Приятна палитра, но има нещо вярно  в твърдението, че когато веднъж опиташ по-висок клас сенки, трудно се връщаш на дрогерийните им сестри...

Аз наистина доста разсъждавам преди да купя нещо-дори да съм го видяла във видео/пост на мой любимец, мисля и взимам тестери (ако е бяла козметика), а ако е палитра-изпробвам я на ръката си с малка четчица, която си нося в чантата. Случвало се е, разбира се, както на всяка от нас, да попадна на голямо разочарование... Но винаги се опитвам да си представя предварително как ще ми стоят цветовете, имам ли ги в други палитри, имам ли подобни продукти като състав и консистенция-това обикновено ме предпазва от необмислени и нежелателни покупки.

Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!

Love!  💖

5 коментара:

  1. Ех, трябва да я опитам тази гъбка на Аура най накрая :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз никак не я харесах ... много по-твърда е от бюти блендър-а, поема много повече продукт, макар и да е намокрена и после се чисти сууупер трудно :/

      Изтриване
    2. На мен ми е ок, за сметка на това гъбката от DM е жив кошмар за мен :-)

      Изтриване
    3. И аз трябва да я пробвам тази гъбка. Като цяло мисля, че бюти блендера много ни разглези. Едно време гъбичките на Inglot ми бяха супер, но тази сутрин /бюти блендера ми беше опакован в несесера за изпът/ ми се сториха твърди, тромави и неудобни. Тези на ДМ са живия кошмар и за мен. Сега тествам едни, корейски, на Innisfree, които са с форм на печат, много удобни за хващане, но ... там пък ми речи че не са розови... Тази изглежда обещаващо :)

      Изтриване
  2. Как е гъбата на Аура? Много й се чудих онзи ден, сега съм с една на ДМ и е голяма мъка, ползвам си четката временно, но не ми се получава с нея този flawless и естествен вид на лицето както когато използвам гъбичка. Бях си поръчала една от ebay и вършеше страхотна работа, втората закупена от там обаче не беше същата и не рискувах повече.

    ОтговорИзтриване