сряда, 16 януари 2019 г.

The Balm *Bahama Mama* & *Hot Mama*


Здравейте, прелестни 💖
Продължавам и тази седмица с продуктите на
The Balm. Този път ще ви разкажа за два много известни, буквално емблематични за марката руж и бронзър.
Да, говоря за
Bahama Mama (бронзър) и Hot Mama (руж). 



Опаковките направо крещят ЛЯТО и ПЛАЖ!

Като общи черти откроявам прекрасния дизайн на двата продукта-идентични опаковки и огледалца. Картонени, но доста здрави, леки, и подходящи за пътуване. И двата са с магнитен механизъм на затваряне. Цените и на двата продукта (по спомен) са между 36-40 лв.

Продукт и защитна картонена опаковка

Цветовете на самите пудри са разкошни, използвам ги интензивно, но забелязвам колко са икономични

Започвам с Бахамската вълна.
Bahama Mama е мултифункционален прахообразен продукт, който може да използвате като бронзър, контур или пък сенки (доста успешно приложение). Опаковката е малко бижу-обожавам винтидж вида й, цветовете са изключително красиви. Над самата кутийка има хартиена опаковка, идентична като принт, която да защитава от зацапване.
Вътре в кутията е самият продукт, както и удобно малко огледалце.
Прахообразната пудра е добре пресована, на допир с пръсти изглежда твърда, но при работа с четка е чудесна. Не е твърде пигментирана, което за мен е много голям плюс при контуриращи продукти-важно е да може да контролираш количествата, без да има да заприличаш на малка кафява зебра/морковче. Цветът е универсален, като на светли кожи е по-подходящ като контур и не изглежда оранжев, а при по-тъмни, забелязах, че е с по-добър ефект, нанасян като бронзър. Блендира се добре и е с много добра издържливост.



Hot Mama е прекрасен руж, който може да се използва и като сенки за очи.  Опаковката е идентична с бронзъра и няма смисъл да я описвам.
На пипане продуктът е много приятен, леко мазен, с много интензивна пигментация, затова моята препоръка е да внимавате с каква четка го нанасяте. Блендира се много лесно, но е напълно възможно да прекалите с количеството.
Като сянка за очи го нанасям с пръст или с навлажнена четка-тогава златистият му блясък става много силен и интензивен.
Цветът е изключително красив, прасковен-розов с нежен златист отблясък. През лятото, когато имах тен изглеждаше НЕВЕРОЯТНО! Отново е универсален и става за всеки тип тен и цвят на кожата. Придава много здравословен вид и блясък на лицето. Издържливостта му е голяма.

Личи си постоянна употреба (има дори следа от нокът, когато съм го нанасяла вместо сенки за очи)


Направих пробичките на ръката си без да използвам база и какъвто и да било крем предварително!



Няма две мнения за тези продукти-те са страхотни, на много добра за качеството си цена. Предлагат се в Дъглас и Бюти Зоун.

Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!



Love! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар