четвъртък, 9 април 2020 г.

NUXE *Rêve de Miel* балсам за устни


Здравейте, прелестни!
След почти година пауза реших, че писането за продукти ми липсва много и отново съм тук. Днес ще ви разкажа за един мой любимец, за който съм чувала твърде противоречиви отзиви, а именно балсама за устни на NUXE *Reve de Miel*.
Този продукт може да бъде намерен в повечето аптеки, а цената му е около 20 лв, което не е много спрямо количеството, което получавате (15 гр)

Опаковката на моя вариант е картонена и много ефектна. Вътрешната страна на опаковката е осеяна с красиви пчелички и всяко отваряне е удоволствие за окото. Аз имам навика да пазя  опаковките, за да не се цапат самите продукти, а и защото често котката им налита.
Самият балсам е в стъклено тежко бурканче с черна капачка, която се затваря изключително добре. Усещането е за луксозност и семпла естетика.Самият балсам е меден, някак восъчен, с тежичка консистенция и е нужно много малко количество от него. Съставът е чудесен.
Има прекрасен и лек портокалово-меден аромат, който изчезва много бързо. Когато го нанасям остава върху устните като слой, но не лепне, като именно този факт кара дамите да имат спорно мнение, все пак не за всеки е приятно балсамът да остава и да се усеща през цялото време.  


Обикновено го използвам като вечерна грижа-нанасям малко количество от него върху устните и си лягам, а на сутринта има следи от него, но въпреки че не е попил, устните ми са невероятно подхранени и нямам никакви твърди или белещи се участъци.

В заключение-не бих се разделила с този продукт и го нося със себе си, дори когато пътувам някъде (когато съм на път, взимам с мен малка шпатулка за да не бъркам с пръсти в самия балсам).
Давам му 5/5 точки!


Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!

Love! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар