понеделник, 15 февруари 2016 г.

Makeup Revolution Ultra Contour Palette Review!

Днес си получих предсрочно и тази палитра със сухи контури на английската марка Makeup Revolution (MUR), доста често срещан представител на drugstore козметиката.
От много време насам имам колебания спрямо щедрото контуриране със течни продукти което правят голяма част от бюти гурутата, но тъй като определено този тип грим на лицето ми харесва много повече от новата тенденция - strobing, реших да си закупя някоя палитра, но със сухи контури като за проба.
За да бъдем наясно започвам директно с обяснение относно стробинг-а... За мен това е просто разновидност на хайлайтването,  но малко по-специфична. Така или иначе тя е част от цялостното контуриране на лицето, представлява една негова фаза и моето мнение тук е, че аз предпочитам цялостното контуриране с мярка, то дава на лицата един по-официален и "дефиниран" вид, ако мога да се изразя по този начин.
Относно използването на течни контури - аз не се спогаждам добре с тях и все още имам леки кошмари от пробите. Затова и се нахвърлих на сухата палитра...
Така изглежда опаковката.

Съдържа 6 цвята контур и два допълнителни цвята хайлайтъри. Направена е като абсолютно копие ( с изключение на хайлайта, който си е допълнение на MUR) на прочутата контурираща палитра на Anastasia Beverly Hills, до която не се очертава да достигна в скоро време...
Като първо мнение мога да кажа, че е чудесно пигментирана и много приятна като текстура, а сребристият хайлайтър буквално може да се използва като сенки за акцентиране на най-вътрешната част на окото. Чудесен и силен блясък.
Тук е моментът да покажа и малко снимки на палитрата...





Снимах ги на възможно най-естествена светлина, за да се виждат реалните цветове. Направих проби на цветовете на вътрешната част на ръката си (извинявам се, но ми предстои час за епилация чак след 2 дни...)
Описание по редове на цветовете: 
1. много лек и нежен бежов цвят, с лек отенък на праскова.
2. бананов цвят (който все още при мен не е ясно дали ще влезе в употреба)
3. нежно прасковено
4. прекрасен силен сребрист хайлайтър
5.топло кафяво
6. малко по-хладен тон на кафявото
7. най-тъмният цвят кафяво от палитрата, определено е по-подходящ за брюнетки като мен
8. съвсем нежен и приятен бронзов хайлайтър, не е интензивен като цвят, но има прекрасен сатенен вид, нанесен върху кожата.


При първа възможност ще кача и снимка на грим, в който да участва цялата ми новичка палитра. Надявам се да съм била полезна на всички.
Пожелавам ви усмихнати и сладки понеделничнa следобед и вечер :)

1 коментар:

  1. Изглежда страхотно, много ме примамват продуктите на MUR и май скоро ще се поддам на изкушението :D Харесала съм си сигурно 10-тина неща.. Ще чакам гримчето :)

    ОтговорИзтриване