четвъртък, 1 септември 2016 г.

*August Favourites*

Кратко и точно, днес ще ви представя любимците ми за месец август, прелестни.
Споделете ми и вашите!!!



Започвам от сенките за очи. Тук изброените са наистина страхотни и мисля, че ще влязат в списъка на постоянните ми любимци.
Блогърска палитра на
Essence *Vintage Rose *  писала съм за нея тук. Обожавам я и мнението ми се затвърждава с всяко ползване... Просто думичките бледнеят за любовта ми.


Палитра на
Maybelline *The Blushed Nudes* - допълва прекрасно матовите цветове на любимата ми винтидж розичка. Тук повечето са искрящи и отново в сладката розово-златна тематика. 


Използвах различен цвят фон, защото на морско синия, палитрата изобщо не показваше реалните си отенъци.
Следващата сянка е на козметика Aura – отново не изневерявам на имиджа си на „розово“ момиче – цветът е матов, розово-лилав, а името му е Vintage Purple
Преминаваме на руж и лак – тук най-често използвах нежното кукленски розово на козметика Aura So Dolly, So Sweet и лак от същата серия. И двете проявиха много приятна издържливост и ненатрапчивост,а от ружа мисля да си купя и другия наличен цвят.

Ягодките по ружът вече едва си личат, а сянката скоро ще започне да се вдлъбва от ползване

Контурът на лицето си правя почти всеки ден със стикчето на Maybelline - не е особено издържливо, но когато се фиксира с пудра изглежда красиво и естествено.


Течното ми червило не е изненада – Аура, матов и тъмен цвят. Влюбена съм в него и в секси начина, по който изглеждат устните ми. Не ме пресушава и издържа дълго – чудесно бюджетно попадение.


Вече позната снимка на матовото течно червило на Аура



Червилото е на марката на дрогерии Лили, отново сръбска, наречена Llums. Не се отличава с особена трайност, но цветът, който аз си избрах е страхотен. (P.S. Внимавайте, цапа много по зъбите, ако си движите устата в страховити гримаси като мен...)


Като по чудо цветовете на обиците, червилото и любимото ми мушкато са почти еднакви!

3 коментара:

  1. Би ли казала кой номер е червилото на Аура? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Palettes look great! You're so pretty! And I love your blog name! Do you want to be friends with me on bloglovin? If yes, just follow my blog there, I'll follow your blog back!!! https://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

    ОтговорИзтриване