сряда, 28 септември 2016 г.

Есенно настроение - втора част *Essence cosmetics*

Извинявам се за миналоседмичното мълчание, прелестни... Връхлетяха ме най-неочаквани здравословни проблеми, някои от които доста сериозни и напълно ми излетяха от ума и ревюта и гримове...
Тази седмица вече съм тук и ще ви покажа два сладки ежедневни продукта на
Essence.
Първият е палитра хайлайт light up your face  *10 ready, set, glow!* с три цвята, а вторият е лак за нокти лак за нокти the gel nail *87 gossip girl*.
Хайлайт палитрата е в обичайната прозрачна пластмасова опаковка, през която се вижда самия продукт. Лека и подходяща за чантата ми, няма опасност да се отвори (дам, понякога съм непохватна и вече веднъж я изпуснах... нищо не не стана на прах, за моя голяма радост) На задната страна на палитрата има примерен модел на цветове и подходящите за тях части от лицето ви. 










Цветовете са леки и подходящи за ежедневен грим, по никакъв начин не могат да се сравнят с ефекта на секси „хулиганките“ на
The Balm и според мен не са подходящи за дами, които си падат по интензивен или вечерен силен блясък.
Първият цвят е с лек перлен блясък, поставен на скулите ми остава за около 3-4 часа, преди да започне равномерно да избледнява, на четвъртия час аз лично предпочитам да го подновя.
Вторият цвят е с интензивен блясък и малки блестящи частички. Аз го използвам за озаряване на вътрешния ъгъл на очите, когато се гримирам – за няколко часа отново избледнява равномерно, но блестящите частички при мен си остават на мястото и изглеждат много деликатно и красиво.
Третият цвят дава леко златисто покритие– отново лек и нежен, самостоятелно не бих го използвала като бронзант, тък като е твърде светъл и лек нюанс, а и преди съм споменавала, че съм фен на цялостния лек контур, а не на стробинга. Нооооо, ако пък ви харесва да използвате стробинг техниката изцяло за лицето ви – определено ще ви допадне. Аз го използвам над контуриращата си пудра – придава златист отблясък на кожата ми и изглеждам здрава и свежа.
Използвам интензивно палитрата, наистина ми харесва много и се вписва чудесно в ежедневния ми грим. Единственото леко неудобство е фактът, че трябва да си нося четката и да нанеса отново продукт на средата на деня.
Цялостно мнение за палитрата – 5/6 точки.
Цената е около 8 лв 6/6 точки
Цветовете са нежни и ненатрапчиви 6/6 точки
Трайността е около 3-4 часа 3/6 точки

Лакът за нокти  *87 gossip girl* е в сив цвят и е много есенен и деликатен. Всеки път, когато погледна пръстите си се чувствам елегантна. Лаковете на марката определено са подобрили покривността си – два пласта от лака покриха абсолютно изцяло ноктите ми, не остана на линии, не попи в ноктите ми и има прекрасен блясък. За цената си от 3 лв е страхотно попадение, а за трайността все още не бих могла да кажа нищо-тепърва ще проверя и ще ъпдейтна информацията.






Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!
Love!

4 коментара:

  1. Лакът много ми хареса, отгоре с някакъв топ ли е, толкова е блестящ!?

    ОтговорИзтриване
  2. I love essence products, I have that nail varnish too! So glad I came across your blog today, you seem so lovely and are really talented at what you do.. keep up the good work pretty lady! x

    adelelydia.blogspot.com

    ОтговорИзтриване