петък, 24 февруари 2017 г.

*Apivita натурален серум за хидратация с алое и хиалуронова киселина* ревю

Серумът на Аpivita е предназначен за нормална към суха кожа.
Моето шишенце е вече почти празно, защото го използвам от 3 месеца-при мен подобни продукти свършват бързо, определено преди да им е изтекъл срокът на годност.


Опаковка-картонена кутийка с името на продукта и красивото лого на бранда във блестящ син цвят (цялата хидратиращата серия е синя). Вътре има листовка с подробно описание на действието, начина на използване и листовка с другите възможни серуми и възрастта, в която е добре да започнат да се използват.
Самото шишенце е с пипета и е много красиво-искрящо синьо на цвят (малко ми напомня на някои от яйцата на Фаберже)





Продуктът вътре в шишенцето е базов хидратиращ серум, който по мое мнение може да се използва, дори и от момичета с мазна кожа (не говорим за драстичните случаи на мазна кожа). Лек е, овлажнява много нежно, но определено не е достатъчен сам по себе си, като грижа за кожата на лицето.
Като усещане-попива бързо и не оставя мазно или пък лепкаво усещане. Много икономичен е,  около 3-4 капки са достатъчни за цялото лице, плюс целия врат (много обичам да използвам серум за нежната  кожа на гушката си). Като консистенция  е по-скоро течен, не е гъст и е белезникав на цвят. Ароматът му е лек и не е дразнещ.




Има една малка подробност-моето лично мнение е, че това не е подходящ и достатъчен продукт за хора с наистина суха кожа. Прекалено лек е и кожата на лицето го изпива за секунди. Имайте това предвид-може би ви трябва по-интензивно хидратиращ продукт, ако кожата ви целогодишно е от сух тип.
Харесвам много факта, че продуктът е без силикон, фталати и парабени. Съставът му е чудесен. 


Цената на този продукт по аптеките е около 60-65 лв.
Моята оценка-определено ми харесва, но не е продукт, без който не мога и ми се иска да изпробвам нещо, което хидратира малко по-дълбоко.
Най-доброто му действие видях, когато започнах да го смесвам всяка вечер, с 2-3 капки чисто масло от шипка на Alteya Organics.

Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!


Love! 💖

Няма коментари:

Публикуване на коментар