четвъртък, 2 февруари 2017 г.

First impressions Catrice *MEtal, Myself and I* палитра сенки за очи


Влизайки в магазина за да проверя дали е заредена лимитираната колекция Pulse of Purism, се зарадвах-беше там и ме чакаше!
От нея имаше нещо, което наистина ми привлече погледа. Веднага си взех една от малките палитри сенки за очи с металически блясък.  Напълно естествено за мен си избрах от двете възможности тази, която съдържа един син цвят. Името й е MEtal, Myself and I.


Симпатична малка кутийка


С капаче, което сигурно скоро ще унищожа по невнимание...


Да започнем с първите ми впечатления.
Самата палитра е лека, пластмасова, със прозрачен капак, украсен със златисти детайли. Опаковката е доста паянтова, отваря се със щракане и доколкото познавам себе си, до седмица ще съм я счупила.
Вътрешната част на палитрата е златиста и се замърсява почти на секундата с пръсти (наречете ме луда, но не обичам отпечатъците ми да блестят по гладките повръхности около красивите сенки).
Сенките са три на брой, печени, със силен метален блясък.
Първата е в цвят шампанско, с много силен блясък, който се проявява най-добре, ако се нанесе с пръст или с леко влажна четка.
Втората сянка е тази, заради която купих палитрата-сребристо син цвят. Много светъл, в стил Снежната кралица. Отново блясъкът и цветът си личат най-добре, ако се нанесат върху бяла основа, с влажна четка.
Третият цвят е медено-златисто-бронзов. От трите сенки, тази е с най-слаба пигментация, но за сметка на това, изглежда изключително красиво и позволява напластяване за по-силен ефект.


Блясък, блясък, блясък!

Гримирах се с всички цветове от палитрата и за трайността мога да кажа, че е много добра за дрогерийна палитра-около 4-5 часа, след което сенките избледняват и трябва да бъдат освежени. При нанасяне сенките се разпрашават, но не прекалено много.
Палитрата ми харесва.


Селфи с най-добрата ми приятелка:) Около час, след като се гримирах. Сребристо-синият цвят е тооолкова нежен, нанесен като лек акцент под очите.

Блогърски селфита-навсякъде и по всяко време!


Около 11 и 30 вечерта, след час танцуване в залата-леко кривоглед и изморен поглед, но пък сенките  издържаха много по-добре, отколкото предполагах.

Почти готови за лека нощ-дори мъжът ми свикна с правенето на снимки посред нощ, за да бъде проверена издържливостта на различни гримове.

Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!
Love! 💖

4 коментара:

  1. Ама много! Името е хубаво, ама не са моите цветове. На теб много хубаво ти стоят! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти 💖🌸 Аз рядко използвам толкова не-матови сенки, но тези изглеждха много симпатично в малката си кутийка

      Изтриване