петък, 24 март 2017 г.

*Llums* сенки за очи и руж

Тук съм, прелестни! Липсвахте ми много, но имах малко напрегната седмица и наистина не намерих нужното време за блога...
Продължавам усилено с пробите на дрогерийни продукти.
От доста време на тоалетката ми стояха тези единични и инцидентно купувани моносенки  на Llums. (покупка тип „ не мога да изляза от магазина без да съм си взела поне нееееещичко“)
Имам три от прахообразните моносенки, една тубичка със течни блестящи сенки, както и един руж.


Имената на моите сенки са:
02
Midnight-тъмно,елегантно син цвят. За жалост тази сянка се начупи на парченца и ще се наложи да я залепя със спирт.... Пигментацията на тази моносянка върху моят праймър на Too Faced е чудесна. Издържливостта-не толкова добра.


03 Tawny-най-лесното определение за този цвят е нюд или ненабиващ се на очи, но блестящ и красив цвят за ежедневен грим. Със четка пигментацията му не ми хареса никак, но със пръстче изглеждаше много красив върху клепачите ми.


04 Evergreen-прекрасно, свежо, леко блестящо и много интензивно тъмнозелено. Чудесен цвят за акцент под окото. Съчетава се добре с кафявите ми очи. Пигментацията му е прекрасна, има малко по-голяма издържливост от синия си събрат.


За всички прахообразни сенки, от тези, които съм изпробвала, може да се каже, че се разпрашават доста. Добре е първо да гримирате очите си, да почистите разпилените цветни частици и тогава да продължите със останалия си грим. Цената им е чудесна-около 4-5 лв. На човек, който е свикнал със по-висок клас сенки, тези не биха направили впечатление, защото си имат минусите. Издържливостта им не е особено голяма, прашат се, нанасянето им е много по-добро със пръст, отколкото със четка. На начинаещ в грима или човек, който в този момент не може да си позволи сенки на висока цена-това се оказва един чудесен вариант за проба и упражнения.

Вторият цвят е ружът :) Много го харесах-им шанс да ме виждате и с друг цвят бузки, освен розовички 💋

Течната сянка е
01 Glam supreme eyeshadow, а ружът-04 Under the sun.
За течната сянка мога само да кажа, че не ми харесва.  На цвят би трябвало да е златиста. Проблемът категорично е в мен, а не в самата сянка-тя си свърши работата, не се събра в гънките на клепача ми, устоя на изпотяването, ноооо... Не обичам толкова много глитър.  Цветът на самата сянка почти го няма, защото... Частиците глитър тук са огромни, силно блестящи и видими с просто око. За няколко минути се почувствах като 13 годишната си версия, която си купуваше течни „гланцове“ за устни с едър глитър в тях (може да ги помните-бяха турски и имаше различни видове с аромат на плодове). Е, аз си ги мажех не само по устните, а по очите, деколтето, косата... И където още сваря.



Глитър-частичките са видими, едната част са сини, а другата златни.

Така изглежда на слънце.

Фиксирах златисто-глитърната сянка със нюд-цвета
Tawny, защото буквално ми беше некомфортно да изляза с толкова крещящ вид от вкъщи и да отида на работа. Бях сигурна, че навсякъде ще хвърчат блестящи частици и ще стане една голяма мацаница. След така своевременно взетата мярка за безопасност, всъщност гримът ми се получи красив и ми направиха дори няколко комплимента. На места проблясваха малките частички, също като звезди, а прахообразната сянка уравновесяваше вида ми.
Руж-това се оказа най-приятната изненада. Пигментиран е и трябва да се внимава с каква четка го нанасяте. Аз нанесох с малко по-груба четка и се наложи да блендирам и отнемам от интензитета на цвета доста време. Цветът е много нехарактерен за мен, на моят тен изглежда като смесица от бронзър и нещо прасковено-керемидено. Вписа се чудесно в грима за вечерта-правеше тенът ми да изглежда здравословен, а кожата ми да сияе. След двата часа танцуване леко поизбледня, но когато си премахвах грима около 11 и 30, все още го имаше. Според мен издържливостта много зависи и от това какъв фиксиращ спрей ще използвате над този руж и контура си.
Ружът е голямо количество  и предвид пигментацията му, ще ми стигне за доста време. 

Ето това беше гримът ми със сенките
и ружа на Llums.
 
След първия час танцуване-мокра съм, но гримът ми си е горе-долу на мястото

След втория час-гримът ми е осезаемо избледял, но не е на петна, а равномерно износен.

11 и 30 вечерта-точно преди да започна да почиствам лицето си


Все още си стои, на почти същото ниво на избледняване, както след часовете танци.Може би пък тези сенки не се разбират точно със изпотяване и физически натоварвания?!
За тази вечер гримът ми не беше нищо особено, не исках да смесвам сенките на този бранд с други продукти (освен основата за сенки). По тази причина се оказа, че нямам добър цвят за омекотяване и блендирането не ми се получи, както съм свикнала с палитрите на Tarte и Too Faced, към които обичайно посягам.

Надявам се, че съм била полезна, прелестни и ви благодаря искрено, че ме четете!

Love!  💖

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме програма за БЕЗПЛАТЕН тест и ревю на продукти за всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако имате интерес и желание да се включите можете да се свържете с нас на email: d.atanasova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване